Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home

Muziek bruiloft

Kiest u een swingend discofeest, allround coverband, stijlvolle jazzformatie of ervaren zanger(es) voor de muzikale omlijsting van uw bruiloft?
U wilt een onvergetelijk huwelijksfeest beleven, en ervoor zorgen dat iedereen prima wordt vermaakt tijdens uw bruiloft.
De professionele organisaties en artiesten die in deze rubriek gepresenteerd worden, kunnen uw bruiloftsgasten tijdens uw trouwfeest optimaal entertainen.
Het team van 4Feest.nl wenst u een onvergetelijke bruiloft!

Licht & Geluid

Licht & Geluid

Live Muziek

Bruiloft Live muziek

Disco show

Disco show

Muziek bruiloft

Muziek bruiloft

Partyband voor uw bruiloftPartyband zangeressenPartybandPartyband blazerssectie


Met onze Partyband kiest u voor feestgarantie!

Wij zorgen met een 10 koppige bezetting voor een weergaloos FEEST! Met een knallende, energieke show wordt het publiek meedogenloos meegezogen in een spectaculaire tour met ijzersterke Mash-Up’s bestaande uit de beste Hits van Nu, Rock, Dance en Nederlandse meezingers. Mede door een driekoppige blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren. Het is dé feestband van dit moment die vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Wat het evenement ook is, onze Partyband is overal voor in. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, clubfeest of lustrum? Voor elk evenement verzorgen wij een show op maat. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met onze specialisten en partners zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar.

Neem contact op en vraag wat er mogelijk is! High Energy… Solide… Méér dan een Coverband!
Wij werken met een vaste licht en geluid crew en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld, zodat o.a. een snelle op en afbouw is gegarandeerd.

Onze Partyband is te boeken in combinatie met Led Walls, CO2, Confetti kanonnen (XXL SHOW) en leuke verrassingsacts voor nog meer show en spektakel voor uw gasten.

 

 

Allround top 100 bandAllround band zangeressenAllround band diner dansant


Allround band voor bruiloft, receptie, party en diner-dansant

Onze Allround band is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen zoals bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, dansavonden e.d. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van bijvoorbeeld receptie of diner-dansant is deze formatie zeer geschikt.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van onze muzikanten. Hierdoor zijn wij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.

Als u besluit ons te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow, de fantastische muziek en een professionele performance vol show en entertainment een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

 Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

 

 

Stijlvolle lounge jazzband live op uw bruiloftsfeest


De lounge jazzband bestaat uit een groep musici die in verschillende formaties jazzy/latin muziek ten gehore brengt.
Standplaats is Utrecht.

Feel Good Jazz, Easylistening Jazz, Lounge Jazz en muziek voor het maken van een dansje. Het Jazz Trio is een van de meest gevraagde lounge bands voor achtergrond muziek in Nederland.

De jazzy lounge band bestaat uit zeer ervaren professionele musici met einddiploma conservatorium en gespecialiseerd in het brengen van melodieuze achtergrondmuziek. Jazzy en Zuid Amerikaans. Saxofoon, gitaar en contrabas.

Uw lang voorbereide live muziek feest komt meteen op gang met deze jazzband; het ontvangt de gasten bij aankomst met een vrolijke noot bij de deur. De sfeer zit er meteen in. Bij de gezellige borrel en het stijlvolle diner klinkt op de achtergrond een afwisselend repertoire. 

De band kan fluisterzacht spelen zodat het gesprekken niet verstoord, maar ook heerlijk swingen als de voetjes van de vloer mogen. Het trio wordt vooral ingezet bij recepties, netwerk bijeenkomsten, live muziek feesten en diner (dansant). Hoogwaardige referenties zijn op te vragen.

Ook in de privésfeer is het trio actief, zoals op een bruiloft, verjaardag, promotiefeest, of een informeel huis- en tuinfeest.
 

Jazzy lounge band

 

 

Audio, licht, video & DJ voor uw bruiloft


Wij verhuren Audio, Light, Video en DJ.
Het leveren van complete drive-in shows, moderne DJ sets, freelance allround diskjockeys en presentatie accessoires is onze core-business. Uw bruiloft tot ca. 750 personen is bij ons in goede handen. Binnen ons bedrijf staan úw wensen centraal.

Verschillende feestlocaties bevelen wij aan als 'prefered-partner'. Hierdoor profiteert u van onze ruim aanwezige kennis en ervaring. Wij zijn u van dienst met een eerlijk advies en denken graag mee naar de perfecte invulling van uw bruiloft.

Voor elk themafeest kunt u bij ons terecht. Geheel vrijblijvend denken wij met u mee en inventariseren wij welke mogelijkheden wij uit eigen beheer kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij goede relaties met verschillende vakbekwame ondernemers welke gespecialisseerd zijn in de complete decoratie en aankleding van themafeesten. Mochten uw wensen verder reiken dan onze eigen mogelijkheden dan brengen wij u graag met deze collega leveranciers in contact.

Onze moderne installaties zijn netjes schoon, reclamevrij en goed onderhouden. Daarnaast maken wij vooral het verschil door onze klantvriendelijke handelswijze. Geheel vrijblijvend werken wij u een of meerdere offertes uit, waardoor u een duidelijk overzicht heeft van onze mogelijkheden inclusief bijbehorende prijzen.

 

DJ bruiloft
Bruiloft DJ en lichtshow

 

 

Een spetterend disco feest op uw bruiloft


Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op bedrijfsfeesten, bruiloften, theatershows, discotheken, café's en Radio 538 drive-in shows door heel Benelux.

Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van licht en geluidsapparatuur.
Wij verhuren onder andere diverse soorten verlichte dansvloeren, onze exclusieve DJ Booth en LED zuilen.

Muziek voor uw bruiloft
• Nederlandstalig
• Zuid-Amerikaans
• stijldansmuziek
• Après-ski
• 60's / 70's / 80's en 90's
• de hits van nu

Voor een gratis informatiefolder, boekingen of een persoonlijk gesprek kunt u ons altijd mailen.

 

Bruiloft DJ

 

 

Bruiloft Discoshow


Een bruiloft moet speciaal zijn!

Daarom krijgt u bij de Bruiloft Discoshow standaard een zeer uitgebreide discoshow met standaard bellenblazers, spiegelbollen en computergestuurde lichteffecten.

De voordelen van de Bruiloft Discoshow / DJ’s:

- Shows voorzien van een zeer ervaren bruiloft DJ waar nodig ondersteund door een extra DJ of roadie om uw
   feest zo soepel mogelijk te laten verlopen.

- In een gesprek voorafgaand aan uw feest kunt u al uw wensen en voorkeuren kenbaar maken.
   Daarnaast ontmoet u ons op onze kijkavonden of eventueel op een ander feest.

- Standaard veel extra’s zoals twee bellenblaasmachines, witte aankleding, computergestuurde lichtshow, een
   rookmachine en een spiegelbol.

- De Bruiloft DJ’s van de Bruiloft Discoshow verzorgen per jaar meer dan 150 drive-in shows door heel
   Nederland en zijn daardoor zeer ervaren.

- Onze Bruiloft DJ’s worden continu bijgestuurd en geadviseerd over de beste muziek.

- Achter de Bruiloft Discoshow staat een betrouwbare organisatie.
 

Bruiloft Discoshow

 

 

Allround bruiloft feestmuziek


Allround Bruiloft Muziek voor uw bruiloft.

Wilt u een volledige band op uw bruiloftsfeest of juist i.v.m. de feestlocatie een iets kleiner formatie zoals een duo of een trio, of gaat u helemaal voor een drive-in show met een DJ?

Wij zijn een boekingsbureau voor allround bruiloft feestmuziek en entertainment met diverse mogelijkheden zoals:
• bands
• trio's
• duo's
• solisten
• acts
• shows
• easy listening
• DJ's
• drive-in shows

U krijgt van ons dan ook altijd de mogelijkheid om uw keuze ergens zelf live te kunnen gaan bekijken en beluisteren, zodat u zelf kunt beoordelen of de band of artiest ook daadwerkelijk aan uw wensen en smaak voldoet.
 

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie

Weddingplanner

Bruiloft feest muziek